Loading...

 

Bliv Integral Terapeut 

- og hjælp mennesker gennem samtale, behandling og undervisning!

 

Studiestart 1. november 2024 - certificering maj 2025!

 

Uddannelsen til Integral Terapeut er for dig, der drømmer om at hjælpe mennesker gennem samtale, behandling eller undervisning - og sætte turbo på processen ved at lade krop og sind arbejde sammen.

 

Du drømmer måske om at arbejde selvstændigt i en heart-based business, hvor du kan give lige præcis DIT værdifulde bidrag til verden - inden for samtaleterapi, undervisning, behandling eller coaching.

 

Du brænder samtidig for at “sætte krop” på den terapeutiske tilgang og arbejde holistisk i dit møde med klienter eller kursister.

 

Måske arbejder du allerede som behandler, terapeut, coach eller underviser - men leder efter “the missing link”, der kan hjælpe dig med at hjælpe dine klienter fra hovedet og ned i kroppen - og fra hjernen ned i hjertet.

 

Måske har du et job, der stiller krav til din evne til at tune ind på dine omgivelser og skabe bæredygtige resultater - som f.eks. leder, underviser eller mentor.

 

Du kan også være helt “grøn” inden for de nævnte discipliner - og på jagt efter en uddannelse, der ruster dig til at møde mennesker med et holistisk udgangspunkt. 

 

Du er lige så varmt velkommen på uddannelsen til Integral Terapeut, hvis din interesse for området udelukkende er af privat og personlig karakter. Du vil i løbet af uddannelsen få en masse redskaber inden for personlig udvikling, der både gør dig til en bedre partner, forælder, chef, kollega og ven!

 

 

Din krop lyver aldrig

 

På uddannelsen til Integral Terapeut sætter vi turbo på de mentale processer ved at inddrage kroppen i arbejdet med klienten. Du vil opleve, at der både inddrages forskningsbaserede tilgange til krop og sind - men også benyttes spirituelle tilgange til dit arbejde med mennesket. 

 

 

Hvordan er uddannelsen til Integral Terapeut sammensat?

 

Uddannelsen til Integral Terapeut er en “hands-on” læreproces, hvor du fra dag 1 er i gang med at øve dig i dit kommende virke som terapeut, coach, mentor eller underviser. Her lærer du løbende at gennemføre terapeutiske samtaler, coache andre, samt fremlægge en faglig problemstilling for dit hold på uddannelsen. På uddannelsen til Integral Terapeut lærer du gennem konkrete erfaringer, der baserer sig på forskningsbaseret viden.

 

Der vil til hvert modul være anvendt litteratur, men også forslag til supplerende litteratur, hvis du vil fordybe dig mere i de enkelte fagområder. 

 

På uddannelsens sidste 2 moduler trænes du intensivt i at skærpe dit eget budskab til verden som terapeut, behandler og formidler - og ikke mindst i at designe din egen virksomhed som udbyder.

 

Når du har gennemført uddannelsens 8 moduler, har du mulighed for at gå til eksamen. Prisen for eksamen er inkluderet i kursusafgiften og du pålægges således ikke andre udgifter under uddannelsen, end den supplerende litteratur, du evt. selv beslutter at anskaffe. Eksamen foregår i plenum sammen med de andre studerende og her viser du både din evne til at gennemføre klientforløb og til at formidle den viden og de erfaringer, du har tilegnet dig på studiet.

 

Med en uddannelse til Integral Terapeut fra Health Academy har du således et solidt fundament for at møde mennesker i samtalen, undervisningsrummet eller klinikken, alt efter, hvad du brænder mest for. 

 

Ønsker du ikke at gå til eksamen, kan der udstedes et bevis på, at du har gennemført undervisningen på uddannelsen. At gå til eksamen på uddannelsen til Integral Terapeut kan dog varmt anbefales som en del af din læreproces - det er både sjovt, hyggeligt og givende!

 

 

 

Hvordan foregår en undervisningsdag på uddannelsen til Integral Terapeut?

 

Dagen indledes med et inspirationsoplæg af din underviser af ca 45 min varighed. Resten af dagen guides du og dine medstuderende i øvelser inden for dagens emner. Det kan både være sessioner 2 og 2, hvor I øver jer i det terapeutiske arbejde, og øvelser i grupper, hvor I coacher og superviserer hinanden. Af og til laver vi guidede meditationer og visualiseringer for at understøtte de processer, vi arbejder med på holdet. Vi afslutter dagen med en opsamling og et stemnings-tjek på holdet.

 

Vi holder en spisepause midt på dagen, hvor du har mulighed for at spise din medbragte frokost, eller købe lidt mad ude i byen. 

 

Der vil være lette snacks, vand, kaffe og te på kursusstedet.

 

 

Book en uforpligtende informationssamtale med uddannelsesleder Trine Lykkegaard HER

 

Spørgsmål til uddannelsen?

Skriv til uddannelsesleder Trine Lykkegaard på info.trinelykkegaard@gmail.com

 

 

Hvad kræves der af dig for at kunne tage uddannelsen til Integral Terapeut?

 

Der kræves ikke specifikke forkundskaber for at kunne tage uddannelsen til Integral Terapeut ved Health Academy. Men på uddannelsen tages udgangspunkt i din evne til at være opsøgende i forhold til dine medstuderende og din underviser, når det handler om at  tilegne dig nyt stof. Det er en fordel, hvis du tidligere har været i terapeutiske processer, hos f.eks. psykoterapeut, psykolog, kropsterapeut eller tantramassør - eller hvis du er det sideløbende med studiet.

 

Herudover forventes det, at du er i stand til at samarbejde bredt og intensivt med dine medstuderende, da en del af studieaktiviteten baserer sig på samarbejdet i grupper. 

 

Samtidig forventes det, at du overordnet er mentalt og fysisk sund og f.eks. ikke lider af invaliderende fysiske eller mentale udfordringer, der vanskeliggør din studieaktivitet.

 

Det er ligeledes en fordel, at du tidligere har gennemført en videregående uddannelse, således at ansvar for egen læring og tilegnelse af forskningsbaseret viden ikke er fremmede discipliner for dig. 

 

I tvivl, om du har de rette forudsætninger? 

Book en personlig og uforpligtende samtale med uddannelsesleder Trine Lykkegaard HER

 

 

Uddannelsens indhold

 

MODUL 1: Fredag den 1. november 2024 kl. 10-16

Krop & Sind: Det holistiske perspektiv på mennesket

Kroppen - din største “sladderhank”

Når krop & Sind arbejder sammen

Energiarbejde

Grænsesætning

Sensitivitetstræning

En sund sjæl i et sundt legeme

 

MODUL 2: Fredag den 29. november 2024 kl. 10-16

Udviklingspsykologi og indre barn-arbejde

De forskellige livsfaser og deres betydning for menneskets udvikling

Indre barn-arbejdet i voksenlivet

 

MODUL 3: Fredag den 10. januar 2025 kl. 10-16

Individ og omgivelser

Jungs skyggeteori

Skammens kompas

Personlighedens plasticitet og muligheder

Coachingens dynamik

Coachingmodeller

 

MODUL 4: Fredag den 31. januar 2025 kl. 10-16

Kærlighed, tilknytning og relationer

Tilknytningsteori og relationsarbejde

Parforhold og singleliv som udviklingspotentiale

 

MODUL 5: Fredag den 21. februar 2025 kl. 10-16

Tantrisk sexologi

Seksuelle dysfunktioner hos mænd og kvinder

Tantrisk sex og samliv

Kontakten til egen krop

Den sexologiske samtale

 

MODUL 6: Fredag den 7. marts 2025 kl. 10-16

Tantrisk berøring og massage

Bevidst berøring

Etik og grænser i kropsterapi

Wheel of Consent

Tantramassage og tantrisk berøring

 

MODUL 7: Fredag den 4. april 2025 kl. 10-16

Sæt scenen og ta’ din plads i verden

Klientkontakt

Målgruppedesign og formidling til grupper

Rammesætning i professionelle settings

Brænd igennem “på scenen”

 

MODUL 8: Fredag den 2. maj 2025 kl. 10-16

Byg din business

Forretningsudvikling

Målgrupper og markedsføring

Klinikdrift

Content og SoMe

 

 

 

Træd ud i verden med dit budskab

 

Sidste modul på uddannelsen omhandler design af din praksis, herunder målgruppefokus, markedsføring og indtjening. Områder, der er en udfordring for mange, og som betyder, at mange ikke “kommer ud over rampen” med deres unikke gave til verden som behandlere, terapeuter eller kursusudbydere. Uddannelsen er derfor også en iværksætteruddannelse med fokus på alle aspekter af dét at drive egen virksomhed fra hjertet. 

 

Som uddannet Integral Terapeut fra Health Academy har du ligeledes mulighed for at booke supervision med mig til reduceret pris: 800,- pr session a ca 75 min, frem for normalprisen, som er 1.200,-. En løbende supervisionspraksis er vigtig for at sikre din fortsatte faglige og personlige udvikling. Supervisionen er dog helt frivillig og kun et tilbud til dimitterede fra uddannelse til Integral Terapeut ved Health Academy.

 

 

Hvordan er uddannelsen sammensat?

 

Som studerende på uddannelsen til Integral Terapeut ved Health Academy vil du opleve meget lidt “tavle-røv-undervisning” - og masser af virkelighedsnær praksis fra dag ét!

En undervisningsdag på studiet består af meget lidt snak, men masser af øvelser. 

Fremmøde er obligatorisk ved alle live træninger (8 i alt) og udgør en del af din eksamination, da der vil være løbende oplæg og øvelser. Bliver du forhindret i at deltage pga sygdom, alvorlige familieomstændigheder eller andet, skal du hurtigst muligt kontakte uddannelsesleder Trine Lykkegaard for at etablere et alternativ til den mistede undervisning. 

 

Undervisningen foregår i hyggelige lokaler på Frederiksberg i København.

 

 

Tilmeld dig uddannelsen til Integral Terapeut HER

 

Book en uforpligtende informationssamtale med uddannelsesleder Trine Lykkegaard HER

 

Spørgsmål til uddannelsen?

Skriv til uddannelsesleder Trine Lykkegaard på info.trinelykkegaard@gmail.com

 

Økonomi

 

Pris for hele uddannelsen inkl. eksamen: 11.997,-

 

Mulighed for ratebetaling over 10 måneder - tjek det ud HER

 

Der er mulighed for at betale for uddannelsen via bruttolønsordning med din arbejdsgiver. Det kan give dig en besparelse på helt op til 40-50% af uddannelsens pris. Tag en snak med din arbejdsgiver og find ud af om din arbejdsplads vil lave en bruttolønsordning. 

 

Er du momsregistreret, er der ligeledes mulighed for at fratrække kursusafgiften som en udgift i din virksomhed. Tal evt. med din revisor og tjek SKATs hjemmeside for yderligere oplysninger.

 

 

 

Hvem er jeg?

 

Jeg har i mange år arbejdet med menneskers transformationsprocesser med udgangspunkt i en forening af krop og sind - som behandler, terapeut, underviser og formidler. 

 

Jeg er uddannet journalist, etnolog, markedsføringsøkonom, skyggeguide, tantrabehandler og NLP-coach.

Herudover har jeg mange års erfaring som iværksætter og det ligger mig derfor meget på sinde, at du får en god start på livet som iværksætter, hvis du vælger denne vej. 

 

Jeg ser mange mennesker omkring mig, som arbejder fra hjertet, men mangler vejledning i de discipliner, der er nødvendige for at kunne lykkes som selvstændig: Salg, markedsføring, kommunikation og forretningsudvikling. Derfor er sidste modul på uddannelsen til Integral Terapeut dedikeret til opstart af egen virksomhed. 

 

 

Ifølge Forbrugeraftalelovens §18 er der 14 dages fortrydelsesret efter køb.

Ved framelding inden for de første 14 dage fra tilmelding til uddannelsen til Integral Terapeut fratrækkes dog et administrationsgebyr på 997,-.

Ved framelding efter 14 dage fra tilmelding og inden 1. september 2024 refunderes 50% af kursusafgiften.

Efter 1. oktober 2024 refunderes kursusafgiften ikke, men du er velkommen til at videresælge din plads på uddannelsen til en anden deltager.